Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

496 Dokumente

Dokumenti Nr. 2 (X78)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 427 (X39)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 3 (X79)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 148 (224)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 46 (X40)

Depozitë Bankare: 12

Dokumenti Nr. 239 (476)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 4 (X80)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 1010 (2801)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 563 (825)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 307 (329)

Automjete: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione