Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

496 Dokumente

Dokumenti Nr. 436 (1434)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 1398 (2211)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 7446 (X6)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 437

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 7446 (248)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 11 (82)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 13 (887)

Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione