Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

496 Dokumente

Dokumenti Nr. 514 (1260)

Ndërtesë / Apartament: 6
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 15 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 258 (3728)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 1 (82)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 73 (X12)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 192 (633)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 755 (1060)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 754 (1181)

Ndërtesë / Apartament: 7
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 825 (2103)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1650 (2275)

Ndërtesë / Apartament: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione