Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 46 (X40)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2013 (24.04.2013)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
V.XH, K.Z
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
 • Llogari depozitë në Credins bank 61.979 USD
  61.979 USD
 • Llogari depozitë në Credins bank 37.416 USD
  37.416 USD
 • Llogari bankare te FiBank ,16.097.19 Euro
  16.098 Euro
 • Llogari bankare te FiBank 535,71 lek
  535 Lekë
 • Llogari bankare te tesa San Paolo 9430 Euro
  9.430 Euro
 • Llogari bankare te tesa San Paolo 394.055 Lek
  394.055 Lekë
 • Llogari te NGB, V.XH, me vlerë 116,040 USD
  116.040 USD
 • Llogari te NGB, 10,400 Euro
  10.400 Euro
 • Llogari te Veneto Bank, V.Xh dhe A.XH, 1,539.43 Euro
  1.539 Euro
 • Llogari te Veneto Bank, M.XH 29092.00 Euro;
  29.099 Euro
 • Llogari te Veneto Bank, V.Xh dhe F.Z, 29,092.00 Euro.
  29.092 Euro
 • Llogari te BKT, F.Z, 63,388 USD
  63.388 USD