Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

23 Dokumente

Dokumenti Nr. 20 (139)

Depozitë Bankare: 4
Tokë / Truall: 2
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 3
Kompani: 2

Dokumenti Nr. 31 (X155)

Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 5
Kompani: 10
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 21 (122)

Kompani: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione