Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

23 Dokumente

Dokumenti Nr. 16 (20)

Kompani: 3

Dokumenti Nr. 429 (1516)

Kompani: 1

Dokumenti Nr. 3 (1516)

Depozitë Bankare: 2
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 585 (1780)

Depozitë Bankare: 2
Kompani: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 16 (1657)

Kompani: 2

Dokumenti Nr. 18 (X123)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Kompani: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 430 (504)

Kompani: 4

Dokumenti Nr. 639

Tokë / Truall: 2
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 250 (565)

Kompani: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione