Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 20 (139)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2020 (03.06.2020)
Kërkuesi
E.S, Shoqeria X,A.H, L.S, R.S, B.S
Të pandehur
E.S, Shoqeria X,A.H, L.S, R.S, B.S
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
 • Shuma 1,981,946 leke, ne Raiffeisen Bank, te E.S
  /
 • Shuma 1,121,298 leke, ne Raiffeisen Bank, te R.S
  /
 • Shuma 19,000 euro, ne Credins Bank, te L.S
  /
 • Shuma 2022 euro, ne Credins Bank, te B.S
  /
Tokë / Truall
 • Ullishte me siperfaqe 6550m², te A.H
  /
 • Are+Truall me sipërfaqe 5954m², nga kjo sipërfaqe ndertese 3070m², te E.S
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Are+Truall me sipërfaqe 5954m², nga kjo sipërfaqe ndertese 3070m², te E.S
  /
Automjete
 • Automjet Audi
  /
 • Automjet Fiat
  /
 • Automjet Mercedez Benz
  /
Kompani
 • Aseteve, aksioneve/kuotave, pasurive te Shoqerise X, me aksionere E.S
  /
 • Subjekti B.S, me aktivitet fast food
  /