Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

51 Dokumente

Dokumenti Nr. 117 (220)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 369 (X17)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 429 (1516)

Kompani: 1

Dokumenti Nr. 428 (1516)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 514 (1260)

Ndërtesë / Apartament: 6
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 73 (X12)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 192 (633)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 296 (725)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 436 (1434)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 239 (476)

Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione