Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 514 (1260)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2011 (22.12.2011)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament numër 1, 1+1, 64m2
  /
 • Apartament numër 6, 1+1, 61 m2
  /
 • Apartament numër 6, 1+1, 61 m2
  /
 • Apartament numër 2, 2+1, 94 m2
  /
 • Apartament numër 3, 2+1, 87 m2
  /
 • Apartament numër 6, 1+1, 61 m2
  /
Tjetër
 • Njësi shërbimi 62 m2
  /
 • Njësi shërbimi 137 m2
  /