Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

51 Dokumente

Dokumenti Nr. 236 (814)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 104 (79)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 30 (X14)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 366 (588)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 378 (1401)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 417 (1779)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 432 (1756)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 639 (634)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 366

Tokë / Truall: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione