Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

51 Dokumente

Dokumenti Nr. 3536 (X20)

Ndërtesë / Apartament: 3

Dokumenti Nr. 4753 (967)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 5995 (X22)

Tokë / Truall: 11

Dokumenti Nr. 564

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 2209 (778)

Depozitë Bankare: 2
Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 2302 (2137)

Tokë / Truall: 7
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 158 (419)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 158

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 2619 (X21)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 4261 (387)

Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1
Tjetër: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione