Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 2 (X88)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2014 (16.01.2014)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
R.F, Xh.F, Gj.P, F.A, V.GJ, G.B, Gj.Gj
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
 • Depozitë në emër të Xh.F
  /
 • Depozitë në emër të R.F
  /
Tjetër
 • Pasuri e paluajteshme e blere nga Gj., P., F., A. dhe V.Gj
  /
 • Pasuri e paluajteshme e blerë nga Gj.B
  /
 • Pasuri e paluajteshme e blerë nga Gj.Gj
  /
 • Pasuri e paluajteshme e blerë nga Gj., P., F., A. dhe V.Gj
  /
 • Pasuri e paluajteshme e blerë nga Xh.F
  /