Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1 (X87)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2014 (16.01.2014)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
F.D, A.D, K.D
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Objekt dy katësh në emër të F.D
  /
 • Banesë dy kateshe në emër të K.D
  /
 • Ndertesë një kat në emër të K.D
  /
 • Banesë dy kate në emër të A.D
  /
 • Ndertesë një kat në emër të A.D
  /
Tjetër
 • Pasuri në emër të K.d
  /