Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

27 Dokumente

Dokumenti Nr. D1415/1 (1415/1)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. D1145 (1145)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D504 (504)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D602 (602)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D602 (602)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D615 (615)

Ndërtesë / Apartament: 4
Tjetër: 4

Dokumenti Nr. D1325 (1325)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D66 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D68 (68)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D188 (188)

Tokë / Truall: 2
Automjete: 1
Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione