Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. D188 (188)Data e dokumentit
2016 (25.05.2016)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Të pandehur
Elis Coku, Fran Ndoj
Rrethi gjyqësor
Kurbin
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pasuria numër 9/1311/ND+31 në ZK 8120
  /
 • Pasuria numër 8/98+1-4 në ZK 3224
  /
Automjete
 • Automjetet
  /
Tjetër
 • Pasuria numër 419/1, Truall+ Ndërtesë, Godinë sherbimesh 2KT , Bar Restorant
  /