Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. D615 (615)Data e dokumentit
2015 (19.05.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë
Të pandehur
Astrit Nimani, Astrid Limani
Rrethi gjyqësor
Lezhë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Pasuria numër 1046, godinë 8 kate banimi+ 1 kat papfingo, 1 kat bodrum
  /
 • Pasuria numër 945, godinë 2 kate njësi, 9 kate banimi, 1 kat bodrum
  /
 • Pasuria numër 628, godinë 11 kate banimi, 1 papafingo, 1 kat bodrum
  /
 • Pasuria numër 949-1038, Apartamente kati 2-11
  /
Tjetër
 • Property number 777, Hotel, 1940 m2, in Shëngjin
  /
 • Hotel Bar Restorant "Ermiri Palace"
  /
 • Pasuria numër 946, Garazhd, sipërfaqe 865 m2
  /
 • Pasuria numër 947, 948 dhe 1039, Njësi tregtimi
  /