Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. D602 (602)Data e dokumentit
2015 (05.05.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Të pandehur
Flamur Bali
Rrethi gjyqësor
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaria bankare tek Alpha Bank
    /