Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

50 Dokumente

Dokumenti Nr. 771 (237)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 136 (X27)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1994 (922)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4014 (626)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4471 (2185)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 1075 (1616)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1671 (1714)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1643 (X25)

Tokë / Truall: 4
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 3225 (807)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 3973 (106)

Ndërtesë / Apartament: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione