Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

50 Dokumente

Dokumenti Nr. 942 (255)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 5107 (X9)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 7446 (X6)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 7446 (248)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 327 (48)

Depozitë Bankare: 2
Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 1994 (922)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 125 (1272)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 2907 (2486)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 3194 (1272)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 3194 (1272)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione