Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

50 Dokumente

Dokumenti Nr. 436 (237)

Tokë / Truall: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 436 (237)

Tokë / Truall: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 420 (1440)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 342 (765)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4050 (765)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4050 (765)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 5206 (275)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 5809 (922)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 6014 (X7)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 48 (237)

Ndërtesë / Apartament: 6
Tjetër: 7

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione