Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

50 Dokumente

Dokumenti Nr. 5372 (X26)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 6159 (106)

Ndërtesë / Apartament: 20
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 6871 (48)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 6769 (247)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 6769 (247)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 1092 (2185)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 600 (143)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 3506 (442)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 3506 (442)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4215 (2185)

Cash: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione