Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1116 (41)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2013 (04.07.2013)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
I.A
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Are me sipërfaqe 2134 m2, me vlerë 100.000 lekë.
  100.000 Lekë
 • Are me sipërfaqe 2133 m2, me vlerë 100.000 lekë.
  100.000 Lekë
 • Are me sipërfaqe 1640 m2, me vlerë 888,880 lekë.
  888.880 Lekë
 • Are me sipërfaqe 5000 m2, me vlerë 100.000 lekë.
  100.000 Lekë
 • Truall me sipërfaqe 40 m2, me vlerë 400.000 lekë.
  400.000 Lekë
 • Are me sipërfaqe 10360 m2, me vlerë 5,615,120 lekë.
  /
 • Are me sipërfaqe 1430 m2, me vlerë 775,060 lekë.
  7.775.060 Lekë
 • Truall me sipërfaqe 52,48 m2, me vlerë 20,992 USD.
  20.992 USD
Tjetër
 • Truall dhe dyqan me sipërfaqe 100 m2, në bashkëpronësi me shtetasen E.A, me çmim 265,000 lekë
  265.000 Lekë