Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

173 Dokumente

Dokumenti Nr. 26 (X118)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 27 (X129)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 28 (X130)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 4 (X159)

Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. 5 (X160)

Tokë / Truall: 16
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 6 (1279)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Kompani: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione