Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 5 (X160)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (22.02.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
F.K, M.C
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Truall me sipërfaqe 4500 m2, ndërtesë 1686 m2
  /
 • Pyll me sipërfaqe totale 580.000 m2
  /
 • Pyll me sipërfaqe 221.670 m2.
  /
 • Pyll me sipërfaqe 30.000 m2
  /
 • Pyll me sipërfaqe 16.000 m2
  /
 • Tokë me sipërfaqe 8600 m2
  /
 • Tokë me sipërfaqe 24000 m2
  /
 • Tokë me sipërfaqe 14000 m2
  /
 • Tokë me sipërfaqe ​​89000 m2
  /
 • Tokë me sipërfaqe ​​12500 m2
  /
 • Tokë are me sipërfaqe 3000 m2
  /
 • Pyll me sipërfaqe 90,000m2
  /
 • Pyll me sipërfaqe 11,400 m2
  /
 • Tokë me sipërfaqe 11,400 m2
  /
 • Tokë me sipërfaqe 1000 m2
  /
 • Tokë me sipërfaqe 840,000 2
  /
Kompani
 • Kompania
  /