Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 6 (1279)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (02.03.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
D.GJ, Shoqëria X
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Sipërfaqe 4639 m² tokë arë
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Sipërfaqe 1247 m² truall dhe 230 m² + 710 m² ndërtesë
  /
 • Sipërfaqe 928 m² truall + 229 m² ndërtesë dy kate
  /
 • Sipërfaqe 6949 m² truall + 2012.7 m² ndërtesë
  /
Kompani
 • Shoqëria X dhe të gjitha asetet e saj
  /