Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

173 Dokumente

Dokumenti Nr. 9 (72)

Cash: 5
Depozitë Bankare: 2
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 4 (X68)

Depozitë Bankare: 1
Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 8 (X69)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 12 (21)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1 (35)

Tokë / Truall: 1
Automjete: 2

Dokumenti Nr. 4 (X70)

Depozitë Bankare: 1
Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 5 (659)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 6 (363)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione