Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

24 Dokumente

Dokumenti Nr. 14 (1927)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 942 (255)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 514 (1260)

Ndërtesë / Apartament: 6
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 15 (66)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione