Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

24 Dokumente

Dokumenti Nr. 1218 (4155)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1500 (X28)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 1548 (4480)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1114 (1530)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 10 (2858)

Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 585 (1780)

Depozitë Bankare: 2
Kompani: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 11 (7)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 13 (659)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione