Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 14 (1927)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2011 (14.12.2011)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
A.SH, S.SH, C.M , F.Z
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaria bankare A.SH
    /
  • Llogaritë bankare të S.SH dhe F.Z, 500,000 euro
    500.000 Euro
  • Llogaria bankare në Intesa San Paolo Bank, të C.M, 500,000 euro
    500.000 Euro