Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

37 Dokumente

Dokumenti Nr. D1325 (1325)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D66 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D68 (68)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 25 (68)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 24 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 420 (1440)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 335 (9912)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 639

Tokë / Truall: 2
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 527 (5261)

Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 635 (3194)

Depozitë Bankare: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione