Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 639Kategoria e dokumentit
Tjetër
Data e dokumentit
2016 (08.03.2016)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
Hamat Meta, Hasan Meta
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
  • Pasuria, Truall me sipërfaqe 328.6 m2, Hamat Meta
    /
  • Pasuria, Truall me sipërfaqe 328.6 m2, Hasan Meta
    /
Kompani
  • Hanxhari Sh.p.k
    /