Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

37 Dokumente

Dokumenti Nr. 650 (5326)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 658 (2226)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 684 (3534)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 685 (3534)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 686 (3534)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 342 (765)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D188 (188)

Tokë / Truall: 2
Automjete: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 226 (258)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 250 (565)

Kompani: 1

Dokumenti Nr. 627 (1271)

Tjetër: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione