Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 635 (3194)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2016 (15.04.2016)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
R. Sh. S.; H. S., Gj. U. S.; I. V. S.; M. Sh. S.;N. E. S. ; F. M. S. ; M. M. S.
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogaritë bankare në Raiffeisen Bank
    /
  • Llogaritë bankare në Tirana Bank
    /
  • Llogaritë bankare në BKT Bank
    /