Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 627 (1271)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2016 (30.07.2016)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Të pandehur
Lutfije Floqi, Ikbal Floqi, Ruzhdi Floqi, Rifat Floqi, Engjellushe Floqi, Hysen Floqi, Emine Floqi,Gentian Floqi, Blerina Floqi
Rrethi gjyqësor
Elbasan
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tjetër
  • Pasuria me Nr, 4/265, ZK 8523, në Elbasan
    /
  • Pasuria me Nr, 4/267, ZK 8523, në Elbasan
    /