Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 366 (588)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2014 (08.07.2014)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
Mihal Rrapaj, Xhuljeta Anastasiadhi
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Tokë / Truall
  • Pasuria me numër 410/5, Kullotë me sipërfaqe 87.634 m2
    /
  • Pasuria me numër 410/3, Kullotë me sipërfaqe 12.366 m2
    /
  • Pasuria me numër 19/169, Kullotë me sipërfaqe 2185 m2
    /