Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 19 (X199)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2018 (13.09.2018)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
L.S
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Truall në emër të L.S
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Apartamentet në emër të L.S
  /
 • Të gjitha Ndërtesat në emër të L.S
  /
Automjete
 • Automjetet në emër të L.S
  /
Tjetër
 • Njësi shërbimi në emër të L.S
  /
 • Ulliashte në emër të L.S
  /