Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

71 Dokumente

Dokumenti Nr. 12 (21)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1 (35)

Tokë / Truall: 1
Automjete: 2

Dokumenti Nr. 2 (659)

Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. 4 (X70)

Depozitë Bankare: 1
Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 5 (659)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 10 (2858)

Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 11 (7)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 13 (659)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 14 (1927)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 11 (82)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 4

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione