Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 258 (3728)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2012 (11.01.2012)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
F.S, M.J
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
  • Zona Kadastrale numër 3774, pranë Z.V.R.P.P-së Kavajë, Tokë me sipërfaqe 29670 m2
    /
  • Zona Kadastrale numër 3774, pranë Z.V.R.P.P-së Kavajë, Tokë me sipërfaqe . 11885 m2
    /
  • Zona Kadastrale numër 3501, pranë Z.V.R.P.P-së Kavajë
    /