Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 825 (194)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (22.09.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Shkodër
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Pasuria numër 11/307, Truall 53 m2 + ndërtesë 10 m2
  /
 • Pasuria numër 11/107+2-1, Ndërtesë 100m2
  /
 • Pasuria numër 11/64+1-3, Apartament 78 m2
  /
Automjete
 • Automjet targa AA201LO
  /
 • Automjet Targa AA636 IY
  /
 • Automjet Targa AA 973 LZ
  /
 • Automjet Targa AA 303 OA
  /