Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 186Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (12.06.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë
Të pandehur
A.L
Rrethi gjyqësor
Lezhë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Ndërtesë / Apartament
  • Pasuria nr.628, godinë 11 kate banimi, 1 papafingo, 1 kat bodrum
    /
Tjetër
  • Pasuria me Nr, 777, Hotel, Njësi 1940 m2, në Shëngjin
    /