Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

496 Dokumente

Dokumenti Nr. 2 (659)

Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. 3 (1516)

Depozitë Bankare: 2
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 926 (4155)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 4 (X70)

Depozitë Bankare: 1
Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 5 (659)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 6 (363)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1141 (2722)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1215 (4155)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 1218 (4155)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1500 (X28)

Depozitë Bankare: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione