Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 11 (82)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2012 (29.10.2012)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
M.C, Shoqeria "K" sh.p.k
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
 • Llogarinë bankare në Raiffesen Bank , shuma 47112.17 Lek, e shoqërisë "K" sh.p.k
  47.112 Lekë
Automjete
 • Automjet Mitsubishi
  /
 • Automjet Benz
  /
 • Automjet DAIMLER CHRYSLER
  /
 • Automjet CHRYSLER
  /