Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 9 (72)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2010 (15.01.2010)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
N.C, I.C, SH.C, V.C, L.F, A.F
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Cash
 • Shuma 598.200 Lek
  598.200 Lekë
 • Shuma 2700 Euro
  2.700 Euro
 • Shuma 40 USD
  40 USD
 • Shuma 60 Paund
  60 Euro
 • Shuma 200 Dhrami
  200 Euro
Depozitë Bankare
 • Depozituar tek ABI Bank 1970 USD
  1.970 USD
 • Shuma prej 39184.16 Lek tek Raiffeisen Bank
  39.184 Lekë
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament
  /
Automjete
 • Mjetin tip Nissan
  /