Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 18 (27)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2012 (29.12.2012)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
D.L
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Cash
 • Shuma 2500 euro
  2.500 Euro
 • Shuma 1.700.000 Lek
  /
Depozitë Bankare
 • Llogaria bankare në NBG, në shumën 477.895 Lek
  477.895 Lekë
 • Llogaria bankare në NBG, në shumën 3664.29 USD
  3.664 USD
 • Llogaria bankare në NBG, në shumën 50000 Euro
  50.000 Euro