Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 9 (495)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (09.03.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
N.G, S.G , F.G, I.M, B.M (G) dhe SH.H
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Cash
 • 1380920 Lek
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Ndërtesë katër katëshe e cila ka një sipërfaqe prej 1810 m2
  /
 • Apartament me sipërfaqe 121 m2
  /
Tjetër
 • Lokal, me sipërfaqe 174 m2
  /