Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 30 (X154)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 925 (970)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1282 (194)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1473 (1042)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 1
Tjetër: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione