Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1473 (1042)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2020 (24.10.2020)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
 • Llogari bankare tek Raiffeisen Bank në shumën 1,783,070 Lek
  1.783.070 Lekë
Ndërtesë / Apartament
 • Siperfaqe ndërtimi 175 m2, dhe me sipërfaqe të zënë 400 m2
  /
 • Apartament tipi A-8, sipërfaqe 77 m2
  /
 • Apartament tipi A-8, 1+1, sipërfaqe 77 m2
  /
Automjete
 • Automjet
  /
Tjetër
 • Dyqani numër 1, sip 48.8 m2+ 704 m2 verandë
  /
 • Dyqani numër 4A, sip 17 m2
  /