Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 635 (3194)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 650 (5326)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 658 (2226)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 684 (3534)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 685 (3534)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 686 (3534)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 342 (765)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1146 (6550)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4050 (765)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4050 (765)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione