Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 21 (X125)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 1342 (X57)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 23 (X126)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1570 (X56)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D1325 (1325)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D66 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D68 (68)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 25 (68)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 24 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 335 (9912)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione