Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 275 (1153)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 15 (X94)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 720 (X46)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 834 (X49)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 922 (X44)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 667 (X2)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 940 (X50)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 16 (X89)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 1024 (X51)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 20 (X124)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione